logo-acspotaissa
ASOCIATIA HANDBAL CLUB POTAISSA TURDA
img-0 img-9 img-5 img-1 img-2 img-0 img-3 img-4 img-5 img-0 img-6 img-7 img-9 img-10 img-11 img-12 img-13 img-14 img-15 img-17
logo-primaria-turda

Meniu

Jucatori

Mesajul emoţionant al echipei de handbal Potaissa Turda,
tnHoratiu-Gal-antrenor-Potaissa-Turda

către turdeni!

STIMATI LOCUITORI AI MUNICIPIULUI TURDA, SIMTIM NEVOIA DE A VA TRANSMITE PAREREA NOASTRA DE RAU CU PRIVIRE LA FAPTUL CA DE CATEVA SAPTAMANI INCOACE NU MAI REUSIM SA VA ADUCEM BUCURIE IN SUFLETE, NU MAI REUSIM SA CASTIGAM MECIURI SI IN PRAG DE SARBATORI PASCALE OFERIM DOAR GUSTUL AMAR AL UNEI NOI INFRANGERI. CEA DE LA TG. JIU.

CONSIDERAM CA ESTE IMPORTANT SA AFLATI ASPECTE CONCRETE PRIVIND ACTIVITATEA ACESTEI ECHIPE PE CARE O SUSTINETI SI CARE VA APARTINE, SI ALTELE DECAT CELE OBSERVATE IN TIMPUL PARTIDELOR PROPRIU-ZISE LA CARE ASISTATI SAU DESPRE CARE CITITI IN PRESA.

NU NE-AM PREZENTAT LA TG.JIU RESEMNATI, NU NE-AM PREZENTAT LA TG.JIU CA SA FACEM FIGURATIE, DIN CONTRA, DOREAM DIN TOT SUFLETUL SA CASTIGAM, SA IESIM DIN CONUL DE UMBRA, SA ZAMBIM DIN NOU SA VA ADUCEM O BUCURIE DE FLORII.

TOT CE AM REUSIT, A FOST UN MECI EXTREM DE SLAB, CU MULTE NEREUSITE SOLDAT LA FINAL CU O INFRANGERE ATAT DE GREU DE DIGERAT... CACI NE-A ARUNCAT PANA PE LOCUL 5, AMINTINDU-NE CA ACUM CATEVA SAPTAMANI VISAM CHIAR CATRE LOCUL 2.

IMEDIAT DUPA MECI, CONDUCEREA TEHNICA A ECHIPEI S-A INTRUNIT SA STABILEASCA VINOVATII PENTRU DUREROSUL INSUCCES SI TRAGEREA LOR LA RASPUNDERE. ACESTIA AU FOST BINEINTELES JUCATORII, IN FRUNTE CU IACOB, LAZAR, SAVIC, MARIAN, PAVEL,.. SI LISTA AR PUTEA CONTINUA PANA LA ULTIMUL: JUNIORUL RAUL MACICASAN, PRIMUL JUCATOR PRODUS DE PEPINIERA NOASTRA TURDEANA CARE A AJUNS SA DEBUTEZE LA 16 ANI IN LIGA NATIONALA SI PE CARE IL VOR URMA MULTI ALTII IN VIITORUL FOARTE APROPIAT.

IN STABILIREA SANCTIUNILOR I-AM ANALIZAT INDIVIDUAL PE FIECARE CA SA II PUTEM PEDEPSI CAT MAI DRASTIC SI AM INCEPUT CU IACOB: DIN LUNA DECEMBRIE JOACA ACCIDENTAT PENTRU ECHIPA, REFUZAND A-SI VEDEA DE PROPRIA SANATATE CACI ECHIPA ARE NEVOIE DE EL. NU S-A ANTRENAT DIN CAUZA ACCIDENTARII TOATA SAPTAMANA DAR A STRANS DIN DINTI CA SA POATA INTRA LA MECI.

A URMAT LAZAR LA RAND, CARE SI-A SCOS PROPRII BANI DIN CONT CA SA PLATEASCA TRANSFERUL SAU DE LA ODORHEI LA TURDA, CACI A DORIT SA EVOLUEZE PENTRU PROPRIUL SAU ORAS SI CARE IMPREUNA CU SAVIC AU JUCAT SI CASTIGAT IN TUR PARTIDE GRELE AVAND MENISCURILE RUPTE SI GENUNCHII APROAPE BLOCATI. S-AU OPERAT SI AU REVENIT DE URGENTA PE PARCHET CA SA NE AJUTE.

APOI MARIAN RAUL, CU ENTORSA LA GENUNCHI, ACEST JUCATOR CARE A COORDONAT ECHIPA SPRE PROMOVAREA EI ISTORICA IN LIGA NATIONALA SI A AVUT UN SEZON DE EXCEPTIE CU NUMEROASE REUSITE IN ACTUALUL CAMPIONAT, CARE NE-A INALTAT SUS IN CLASAMENT, SI-A PERMIS LUXUL SA FACA UN MECI SLAB, CACI IL JUCA INTR-UN SINGUR PICIOR.

TOT LA FEL PAVEL, CARE FACE NAVETA DE LA SALA LA MEDICI LA RECUPERARE, APOI IAR LA SALA SI IAR LA MEDICI, A AVUT TUPEUL SA PUNA DEOPARTE DURERILE SI SA INTRE IN TEREN. INCA O FAPTA GRAVA!

DEDIU, AL DOILEA GOLGETER AL TARII ISI PERMITE SA SE RIDICE DE PE JOS, SA ISI RECUPEREZE ADIDASUL PE CARE IL PIERDUSE IN SARITURA SPRE GOL, CACI IL CALCASERA ZDRAVAN GORJENII, SA DEA CU SPRAY-UL RECE PE GLEZNA SI SA FUGA INAPOI IN TEREN CACI INTRE TIMP CAZUSE LA FEL LAZAR.

A URMAT APOI CIMPAN, PRIMUL JUCATOR CONVOCAT IN LOTUL NATIONAL DE LA TURDA, TOTAL CONTRAR BUNULUI SIMT, A DECIS SI EL SA JOACE DUPA CE S-A INTORS DE LA NATIONALA CU RUPTURA FIBRILARA. ACEST BAIAT, REBEL, TATUAT, DE MULTE ORI COIPILAROS, DAR EXTRAORDINAR DE TALENTAT, A RENUNTAT LA UN SALAR MULT MAI MARE OFERIT IN VARA DE ALT CLUB, PENTRU A JUCA IN CONTINUARE LA NOI... LA TURDA!

APOI MUNEA SI CU STEF, CU DEGETELE LEGATE INTRE ELE CU LEUCOPLAST, CA SA NU SE RUPA DE TOT TENDOANELE, CU UNGHIA RUPTA LA DEGETUL MARE AL PICIORULUI, AU DECIS SI EI SA JOACE COT LA COT CU CEILALTI.

NU PUTEAM SA-I UITAM SI PE PORTARI, SZABO SI MEDREA, NU-I AUZI NICIODATA, DOAR II VEZI ATUNCI CAND IAU GOLURI, UITAND FOARTE USOR CA DE LA INCEPUTUL CAMPIONATULUI AU INCHIS DE NENUMARATE ORI POARTA SI NE-AU ADUS VICTORII NESCONTATE.

SA NU UITAM NICI DE IGNAT SAU SUCIU, CARE DE CATE ORI AU PUTUT AU PUS UMARUL LA TREABA, IAR POP CHIAR POATE FI ACUZAT DE NON-COMBAT CACI OPERAT DE UMARUL RUPT DUPA GOLUL DECISIV CU SUCEAVA NU S-A PUTUT PREZENTA LA MECI.

CAM ASTA AR FI ERATA ACESTOR JUCATORI AI TURZII, AI DUMNEAVOASTRA AI TURDENILOR, CARE-I SUSTINETI SUFLETESTE DIN TRIBUNA SI FINANCIAR ATUNCI CAND MERGETI SI VA PLATITI IMPOZITELE SI TAXELE LA BUGETUL LOCAL, DE UNDE ESTE FINANTATA ECHIPA.

S-A TRECUT LA ANTRENORI. TREBUIESC CU SIGURANTA SANCTIONATI HORATIU SI OVIDIU GAL PENTRU CA NU SUNT IN STARE SA OBTINA MAI MULT DECAT UN LOC 5 IN ROMANIA, DUPA DOAR 2 SEZOANE, CU ECHIPA DESCRISA MAI SUS, AVAND CEL MAI MIC BUGET DIN PRIMA LIGA A TARII, IN CONDITIILE IN CARE TOATE CELELALTE PARTICIPANTE IN LIGA SUNT REPREZNTANTE ALE UNOR MUNICIPII RESEDINTA DE JUDET, CU MARE TRADITIE IN HANDBAL SI CU O SUSTINERE PE MASURA. ACESTI ANTRENORI INDISCIPLNATI, AU INCALCAT CONTRACTUL CU CLUBUL DE MAI MULTE ORI SI IN LOC SA INCASEZE SALARIUL, AU ADUS BANI DE ACASA IMPRUMUTAND IN NENUMARATE RANDURI ECHIPA IN MOMENTE GRELE, CACI TREBUIE STIUT CA JUCATORII NOSTRI URMEAZA A FI PLATITI ABIA ACUM PENTRU LUNA FEBRUARIE.

DAR NU DOAR EI SUNT DE VINA PENTRU INFRANGERE, CI ESTE SI CONDUCEREA EXECUTIVA, CACI NU A FOST IN STARE SA ADUCA PREA MULTE ALTE RESURSE FINANCIARE DIN MEDIUL PRIVAT. IN SUSTINEREA PROIECTELOR PREGATITE CU SPECIALISTI DE-A LUNGUL MULTOR LUNI, IN FATA DIRECTORILOR DE MARKETING A ZECI DE SOCIETATI COMERCIALE, IN NUMEROASELE INTALNIRI CU OAMENI POLITICI APTI A NE FACE LOBBY, IN TURDA, IN CLUJ, IN BUCURESTI, AM COMIS O MARE GRESEALA: NU AM FOLOSIT PISTOALE CA SA II OBLIGAM, CACI IN ECONOMIA DE PIATA A ZILELOR NOASTRE PREA PUTINI ISI INDREAPTA PRIVIREA CATRE SPORT. CEL MAI DUREROS E CA CEI CE AU SUCCES IN BUSINESS LA NIVELUL TURZII SE REZUMA A-SI NUMARA PROFITUL, A APAREA IN DIVERSE TOPURI SI A IGNORA IN TOTATLITATE SPORTUL.

DRAGI TURDENI, VA RUGAM SA LUATI IN CALCUL TOATE ACESTE ASPECTE, SA LE ANALIZATI SI SA SANCTIONATI DUMNEAVOASTRA PE TOTI CEI ENUMERATI MAI SUS, PRIN PREZENTA SAU ABSENTA LA URMATORUL MECI CARE VA AVEA LOC VINERI 10 MAI LA TURDA IMPOTRIVA PLOIESTIULUI, ULTIMUL DIN ACEASTA EDITIE DE LIGA NATIONALA.

CU PARERE DE RAU PENTRU SFARSITUL DIFICIL DE CAMPIONAT, DAR CU BUCURIA CA PANA ACUM V-AM AVUT ALATURI SI LA BINE SI LA GREU SI IN SPERANTA CA NE VETI REPRIMI IN INIMILE VOASTRE, TOTI CEI CE ACTIVEAZA IN CADRUL ECHIPEI DE HANDBAL ACS POTAISSA TURDA VA DORESC SARBATORI PASCALE FERICITE!

 

Sursa: Flaviu Sâsâeac / www.turdanews.net

Credit FOTO: MirceaRosca.com
tnpotaissaturda-panduriitgjiufotomircearosca03parkhaniukdediu
 

Etapa curenta

Liga Nationala 2016-2017
etapa a XXV-a  |  Sâmbătă, 25 Martie 2017
CSM Fagaras - HC Odorhei 22 : 36
U Poli Timisoara - HC AP Resita :
CSM Bucuresti - CSU Suceava 29 : 20
AHC Potaissa Turda - HC Dobrogea Sud 35 : 29
CSM Satu Mare - HC Calarasi 25 : 26
Steaua Bucuresti - HC Vaslui 18 : 20
CSM Focsani 2007 - Dinamo Bucuresti 26 : 27

Etapa urmatoare

Liga Nationala 2016-2017
etapa a XXVI-a  |  Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
HC Odorhei - CSM Focsani 2007 :
Dinamo Bucuresti - Steaua Bucuresti :
HC Vaslui - CSM Satu Mare :
HC Calarasi - AHC Potaissa Turda 27 : 27
HC Dobrogea Sud - CSM Bucuresti :
CSU Suceava - U Poli Timisoara :
HC AP Resita - CSM Fagaras :

Clasament

Liga Nationala 2016-2017
  Home  FullAway
AHC Potaissa Turda33 p.
HC Odorhei32 p.
CSM Bucuresti31 p.
HC Dobrogea Sud31 p.
Dinamo Bucuresti29 p.
Steaua Bucuresti22 p.
U Poli Timisoara21 p.
HC Calarasi21 p.
HC Vaslui21 p.
10 CSU Suceava18 p.
11 CSM Focsani 200717 p.
12 HC AP Resita9 p.
13 CSM Fagaras7 p.
14 CSM Satu Mare4 p.
Dinamo Bucuresti58 p.
AHC Potaissa Turda56 p.
HC Odorhei53 p.
HC Dobrogea Sud50 p.
CSM Bucuresti49 p.
HC Vaslui38 p.
U Poli Timisoara36 p.
HC Calarasi35 p.
CSU Suceava30 p.
10 Steaua Bucuresti29 p.
11 CSM Focsani 200723 p.
12 HC AP Resita10 p.
13 CSM Fagaras10 p.
14 CSM Satu Mare7 p.
Dinamo Bucuresti29 p.
AHC Potaissa Turda23 p.
HC Odorhei21 p.
HC Dobrogea Sud19 p.
CSM Bucuresti18 p.
HC Vaslui17 p.
U Poli Timisoara15 p.
HC Calarasi14 p.
CSU Suceava12 p.
10 Steaua Bucuresti7 p.
11 CSM Focsani 20076 p.
12 CSM Satu Mare3 p.
13 CSM Fagaras3 p.
14 HC AP Resita1 p.

Galeria foto